Capsule Force – retro igra na drugačiji način

Ako ste ljubitelji retro stila iz ’80-tih godina prošlog stoljeća i platformske akcije s veselim bojama, tada će vam se svidjeti igra Capsule Force.

Oglas

Autori igre kaže kako je Capsule Force retro futuristička igra u kojoj se možete boriti s prijateljima, jedan protiv drugoga. Sam svijet je neki vanzemaljski, futuristički, a stil igranja je akcijsko platformski. Sve će vam biti jasnije kada pogledate video trailer i gameplay niže.

Bit će tu svega – napucavanja, izbjegavanje neprijateljskih zraka, odbijanja projektila, a cilj je naravno biti bolji od one druge strane. U gornjem dijelu ekrana će biti prikaz soba, a lijevo i desno će se pojavljivati strelice kamo trebate ići. Samo igranje je vrlo jednostavno, trebate imati samo brze prste.

Inače volimo tu i tamo isprobati neku retro igru. Capsule Force je napravljena za PC i PS4, pa ako koristite te platforme samo navalite… 🙂

Capsule Force - retro igra na drugačiji način 02

Naziv igre: Capsule Force
Platforma: PC, PS4
Vrsta: akcija
Izdavač: Klobit
Autor: Klobit
Max. igrača: multi
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 31. ožujka 2015.
Web stranica: http://www.capsuleforce.com/


Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.