Captain Bubblenaut – uništite sve Erflingse u ovoj svemirskoj pucačini

Captain Bubblenaut

Dvojica programerskih veterana Dean Tate (BioShock, Dance Central) i Owen Macindoe (MIT Game Lab) su “iz zabave” napravili novu igru Captain Bubblenaut za iPhone.

Oglas

U ovoj akcijskoj arkadi vas očekuje puno akcije. Captain Bubblenaut možda na prvi pogled zvuči jednostavno i nevino, ali priča ide nekako ovako… U ulozi ste astronauta kojeg je Admiral Pop  poslao na “Erf” gdje morate uništiti sve Erflingse, valjda stanovnike Erfa.

Uništavat ćete ih jednostavnim načinom po principu “slide the terrain”, preskakivat ćete prepreke, skakutati i… i… i uživati! Igra će vas istovremeno podsjetiti na puno sličnih igara sa zombijima, super junacima, piratima i letećim svinjama (?!?). Što igra bude dalje odmicala teren će biti kompleksniji, pa dolaze Egypt, San Francisco, pa čak i Uskršnji otoci…

Puno toga možete očekivati od igre Captain Bubblenaut, odličnu glazbu i zvukove, igrivost je ok. Ono što nam se ne sviđa je što ta igra nešto i košta, ali nije puno, samo 1,99$. Online će biti 18. kolovoza, strpite se malo… 🙂

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.