Castlevania Lords of Shadow – došao je kraj svijeta kojeg poznajemo?

Castlevania Lords of Shadow

Kraj je svijeta, zle su sile obuhvatile cijelu planetu Zemlju. U igri Castlevania Lords of Shadow udružene sile dobra i raja ugrožene su od strane mračnih paklenih sila.

Oglas

Sve izgleda kao da više nema spasa, sve je gotovo. Tajanstveni Gospodar Mraka (Lords of Shadow) vlada nad umrlim dušama koje lutaju jer ne mogu naći mira, dok zle kreature šire kaos i zlo među stanovništvom zemlje. Ima li netko tko može spasiti zemlju u igri Castlevania Lords of Shadow?

Srećom, ima. Gabriel Belmont je pripadnik Brotherhood of Light (bratstvo svjetla), elitne družine svetih vitezova koji i dalje pokušavaju zaštititi nevino stanovništvo od ultimativnog zla. Gabrielova žena je brutalno ubijena upravo od tih istih zlih sila i njen je duh zatočen u vječnosti, nemiran. Niti živa niti mrtva saznat će strašnu sudbinu njenog voljenog Gabriela, no sve se to može promijeniti i možda upravo njen voljeni postane spasitelj svijeta.

Castlevania Lords of Shadow je još jedna igra u kojoj se bore dva iskonska svijeta – dobro i zlo. Jasno, u igri ste u ulozi Gabriela. pred vama je odlična akcijska avantura s odličnom grafikom, glazbom i igrivošću. A Gabriel ima i neke nadljudske moći. Kako ih je dobio, saznat ćete u igri…

Naziv igre: Castlevania Lords of Shadow
Platforma: akcija
Vrsta: PC, PS3, Xbox 360
Izdavač: Konami
Autor: Mercury Steam
Max. igrača: 1
Namijenjena: klincima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 27. kolovoza 2013
Web stranica: http://www.konami.jp/kojima_pro/e3_2009/castlevania/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.