Chromophore The Two Brothers Director’s Cut – šetnja između života i smrti!

Radnja igre Chromophore The Two Brothers Director’s Cut je vrlo zanimljiva. Roy Guarder – izumitelj, znanstvenik i filozof, kreće u ekspediciju u kojoj će pokušati otkriti ni manje ni više nego – izvor života!

Oglas

Njegove će ga avanture odvesti u Prokletu zemlju (The Cursed Lands), vrlo opasnu i tajanstvenu zemlju u koju nitko nije kročio već 700 godina. Kada Roy otkrije ono što je tražio (tko bi rekao!), tada će ga zadesiti katastrofalna sudbina. Naime, osjetit će kako više nije živ, ali kako? Ući će u tajanstveni svijet boja za koji niti nije znao kako postoji!

Roy je postao vrlo opsesivan, čudan, tako da je počeo hodati po tankoj liniji između života i smrti. U stvari, Roy se može s lakoćom prebacivati iz jednog svijeta u drugi – iz onog stvarnog svijeta u svijet boja. Pitanje je zašto je Roy jedina osoba koja to može? Tko mu je dao tu moć da kroči između života i smrti?

Kao što vidite i sami Chromophore The Two Brothers Director’s Cut je vrlo zanimljiva igra za Wii U konzolu. Radi se o preradi AckkStudiosove igre Two Brothers, RPG koji bi mogao privući velik broj igrača. Istovremeno može igrati 2 igrača, što će vam olakšati prolaske kroz nivoe.

Igra je mješavina retro i modernog igranja, grafika je zgodna, pomalo neobična, ali vrlo privlačna, kao i sam način igranja. Pogledajte niže video trailer i sve će vam biti jasno 🙂

Chromophore The Two Brothers Directors Cut 02

Naziv igre: Chromophore The Two Brothers Director’s Cut
Platforma: Wii U
Vrsta: RPG
Izdavač: Ackk Studios
Autor: Ackk Studios
Max. igrača: 2
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: Q1 2015.
Web stranica: http://www.nintendo.com/games/detail/toZxllgqJ6pppEyYzLRpBjS3tpU58RxV

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.