Cities Skylines – izgradite svoj vlastiti grad snova

Tko ne bi volio biti gradonačelnik? Svi bi sigurno voljeli upravljati građanima, resursima grada, biti na vlasti. Još kad bi vas narod volio… 🙂 Ali to možete u igri Cities Skylines.

Oglas

Zašto ne bi naselili svijet prema vašim mjerilima, po vašim pravilima. Upravo vam to omogućuje igra Cities Skylines u kojoj ćete moći graditi i upravljati onako kako vi baš hoćete. Znate i sami kako to ide kod igara koje su “sim city” stil. Odaberite lokaciju, i kad dobijete građevinsku dozvolu možete krenuti u gradnju. Šala, to vam ne treba u igri, može i bez dozvole, pa vi ste gazda 🙂

Cities Skylines nudi prilično velike mogućnosti, a kako će se grad razvijati, u kojem smjeru i na koji način, ovisi samo o vama. Naravno, sve morate organizirati tako dobro da možete prikupljati i poreze od kojih ćete dalje izgrađivati grad i napraviti pravi megapolis, s visokim neboderima koji se dižu sve do neba.

Ako ste igrali bilo koji “sim city” naslov, vrlo ćete se lako snalaziti i u ovoj igri. Ma, čista uživancija… 🙂

Cities Skylines 02

Naziv igre: Cities Skylines
Platforma: PC, Linux, Mac
Vrsta: simulacija
Izdavač: Paradox Interactive
Autor: Colossal Order
Max. igrača: 1
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 27,99 eura
U prodaji od: 10. ožujka 2015.
Web stranica: https://www.paradoxplaza.com/cities-skylines

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.