Citizens of Earth – postanite potpredsjednik svijeta!

Citizens of Earth je RPG koji vas stavlja u poziciju potpredsjednika svijeta, zar ne bi to bilo zabavno- vladati svijetom makar i virtualno!

Oglas

On je klasični birokrat: šarmantan, karizmatičan, ali posve beskoristan. Nakon pobjede za mjesto potpredsjednika, vraća se u svoj rodni grad kako bi se malo odmorio i uživao u životu. Nakon nekog vremena on slučajno saznaje da se jako čudne stvari dešavaju u gradu i oko njega.
Počeo je  osjećati grižnju savjest jer ništa ne radi i odlučio je nešto učiniti povodom toga. Pošto je on jedan obični birokrat, on naravno ne želi prljati svoje ruke takvim poslovima. Pomoću svoje karizme krenuo je tražiti ljude koji bi to učinili umjesto njega i pomogli mu istražiti i boriti se kako bi riješio sve probleme.
Igra prkosi tradicionalnim vrstama heroja i karaktera koje ste dosad vidjeli u RPG igrama. Umjesto toga vi ste u mogućnosti boriti se ili zaposliti pekara, učitelja, siromaha i puno ostalih običnih lica koji su ovoj igri donijeli život i šarmantnost.

citizens of earth2

Naziv igre: Citizens of Earth
Platforma: Wii U, PC, PS4, 3DS
Vrsta: RPG
Izdavač: Atlus
Autor: Eden Industries
Namijenjena: 10+
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 20. siječanj 2015
Web stranica: http://www.atlus.com/citizensofearth

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.