Clash of Clans mini recenzija – udri ga, nije ti brat!

Clash of Clans je strateška online razbijačina koje se nećete lako riješiti. Toliko je zarazna da vas očekuju sati i sati razbijanja.

Oglas

Clash of Clans – Igra koja dolazi iz Supercell obitelji. Ime te igre se proširilo po cijelom svijetu i sve je više igrača. Inače Clash of Clans je strateška igra koju može igrat bilo tko jer je jako jednostavna, zabavna i zanimljiva. Od bijesa Barbariana sa njegovim brkovima do jakih mađioničara Wizarda, podignite svoju vojsku i vodite je do pobjede! Sagradite svoje selo, borite se protiv milion igrača diljem svijeta, napravite svoj tim, ubacite ekipu u tim i borite se timski protiv ostalih timova.

Na samom početku igre imat ćete kratki tutorial kako nešto sagraditi, kako pokupiti resurse i slično, no nama to nije zanimljivo zato jer to znamo i bez tog tutoriala. Clash of Clans je strateška igra te treba strateški i timski igrati ovu igru. Cilj igre je razgraditi svoje selo, sastaviti najjaču vojsku i biti nepobjediv. U ovoj Igri ima puno hrvatskih timova kao što su npr: ATJ CROATIA, ATJ CROATIA 2.

Clash of Clans mini recenzija 02

Na samom početku igra će vam biti možda malo i dosadna dok ne shvatite kako što funkcionira, ili dok ne uđete u neki tim i upoznate dobru ekipu koja će vam pomagati, poučavati vas i gurati vas naprijed. Na početku igre preporučujemo vam da si složite dobru obranu da vas niko ne može opelješiti i da si razgradite dobru vojnu jedinicu koja će vam prikupljati puno resursa i koja će uništavati neprijatelje. Što dalje idete bit će sve teže i teže obavljati taj posao, no sve ovisi o vama. U igri se također nalaze divizije počevši od Bronze, Silver, Gold, Crystal, Master i na kraju Champion. Za svaku diviziju potreban je određen broj bodova i što ste veća divizija dobivate više resursa. Igra ima opciju za plaćanje kako bi bili sve bolji i bolji, po nama to je glupost, jer se i bez plaćanja može jako daleko dogurati.

Nama se igra svidjela zato što izgleda s jedne strane šašavo, a s druge strane zanimljivo. Grafika igre je solidna, ima zgodne pjesmice, likovi su zanimljivi zato što izgledaju kao karikature.

Preporučujemo igru svim ljubiteljima strateških igara, jer je ovo prava strateška online razbijačina. Inače, igru smo igrali na vrhunskom Xiaomi Mi Pad tabletu.

Gdje skinuti Clash of Clans?

Android
iOS (iPhone, iPad)

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.