Closure – podsjeća li vas ova igra na jedan pravi klasik – Jet Set Willy? Nikad čuli?

Closure je drugačija igra. Napravljena je u crno/bijeloj tehnici, više crna nego bijela, u kojoj se svjetlost i tama igraju s vama, nešto što do sada niste imali prilike vidjeti.

Oglas

Priča ide nekako ovako… u mračnom i tajanstvenom Closure svijetu postoji samo ono što vidite. Upravljat ćete svjetlom kako bi vidjeli objekte, ili ih ponovo zaodjenuli u tamu. U ulozi ste neobičnog demona (koji liči na pauka!), a koji istražuje teren oko sebe i treba otkriti zanimljivu priču koja se krije iza tri čovjeka.

Put će vas voditi kroz živopisni krajolik kao što je napuštena tvornica, gusta šuma, odavno ugasli karneval. No, nije sve tako jednostavno i “normalno” kako smo opisali, upravo suprotno. A u svemu tome poslužit će vam igra svjetla i tame, ovo do sada niste vidjeli…

Igra je višestruko nagrađivana, preporučujemo je probati. A Jet Set Willy je legendarna platformska igra iz ranih ’80-ih godina prošlog stoljeća koja nas je po grafici u trenu podsjetila na Closure. Možete je vidjeti na trećem videu niže… 🙂

Naziv igre: Closure
Platforma: PC, PS3, Xbox 360
Vrsta: platformska akcija
Izdavač: Eyebrow Interactive
Autor: Eyebrow Interactive
Max. igrača: 1
Namijenjena: avima
Preporučena cijena: 10$
U prodaji od: 7. rujna 2012
Web stranica: http://closuregame.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.