Crazy Taxi Director’s Cut, lude vožnje!

Axel, Bo Joe, Gena, Gus junaci su koji se pojavljuju u igri, a bilo koga odabrali nije bitno, važno je da od točke A do točke B dovezete svoje putnike za što kraće vrijeme. Mnoge će igra podsjetiti na GTA serijal, sličnosti ima ali samo po izgledu odnosno praćenju radnje iz trećeg lica. Ovdje je ipak naglasak na vratolomnim vožnjama i to je otprilike sve đto ćete u igri dobiti.

Ipak, kako sve ne bi bilo jednostavno, na svom putu ćete nailaziti i na neke prepreke koje vam donose vrijedne bodove. Svaki taksist, ali i putnik imaju svoj karakter, neki su pravi gnjavatori, a ima nas svakakvih, zar ne? Odradite svoj posao korektno i zaradite dobru lovu. Budite brzi, izbjegavajte gužvu i dovezite putnika čim ranije, možda se zalomi i koji bonus.

Simpatična brza grafika, živahna glazba i puno adrenalinske vožnje u kojoj ne morate razmišljati hoćete li razbiti svoj ili tuđi automobil. Kada bi to stvarno bio tako, svi bi išli u taksiste 🙂

Naziv igre: Crazy Taxi
Platforma: Xbox 360, PC, PS3, PS2, Wii, DC
Vrsta: trkaća simulacija
Izdavač: SEGA
Autor: SEGA-AM3
Max. igrača: 4
Namijenjena: 10+
Preporučena cijena: 10$
U prodaji od: 24. studenog 2010
Službena stranica: www.sega.com/games/crazy-taxi/

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.