Damage Inc.: Pacific Squadron WWII – sve je počelo napadom na Pearl Harbor!

Yes, konačno jedna “zračna” igra! Ponovo krećemo u visine, u nebesko plavetnilo, gdje će se odvijati pravi virtualni rat za zračnu prevlast. Vrijeme je za Damage Inc.: Pacific Squadron WWII.

Oglas

Igra počinje jednim od najznačajnijih trenutaka u 2. svjetskom ratu, prekretnici koja se dogodila napadom japanskih zračnih snaga na Pearl Harbor, nakon čega su u rat ušle američke snage i u potpunosti promijenile tijek rata. E, pa, i vi imate priliku postati dio povijesti kroz ovu zanimljivu letačku akcijsku simulaciju. U stvari, Damage Inc.: Pacific Squadron WWII je igra koju više možemo nazvati akcija, a manje simulacija što je po nama dobro jer će biti itekako puno zračnog ratovanja i odličnih borbi. Morate probati!

Pred vama je 23 pravih povijesnih misija, više od 100 ciljeva, a iskusit ćete i različite tipove napada – borba s protivničkim avionima (dogfighting), bacanje bombi i torpeda, polijetanje i slijetanje s nosača aviona, te sve vrste borbi koje avioni mogu voditi – borbe u zraku, protiv drugih brodova i protiv kopnenih jedinica.

Igrati možete u singleplayer i multiplayer modovima, maksimalno do 4 igrača. Novost je i novi multiplayer mod nazvan “Scratch One Flattop” u kojem se dva tima bore jedan protiv drugog ali s više tipova aviona u svojim timovima – lovcima i bombarderima, a cilj je potopiti protivnički nosač aviona prije nego potope vaš!

Naziv igre: Damage Inc.: Pacific Squadron WWII
Platforma: PC, PS3, Xbox 360
Vrsta: akcija, simulacija leta
Izdavač: Mad Catz
Autor: Trickstar Games
Max. igrača: 4
Namijenjena: klincima
Preporučena cijena: 49,99$
U prodaji od: 24. kolovoza 2012
Web stranica: http://damageincthegame.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.