Dance Dance Revolution, razgibajte se plesom!

Dance Dance Revolution je serijal plesnih igara koji je gotovo nepoznat kod nas, šteta. Ali smo zato mi tu da vas prosvijetlimo. Igra uz koju ćete se totalno rasplesati, koja koristi PlayStation Move, a tek video koji prikazuje… hm, ma čitajte dalje 🙂

Najnovija verzija serijala igara kojeg skraćeno zovu DDR (ne, nije bivša Istočna Njemačka), preko PlayStation Move i PlayStation Eye omogućuje da sudjelujete u igri plešući tako da koristite obje noge i obje ruke istovremeno! Ulovite glazbeni ritam koji vidite i čujete, pratite komande koje se ispisuju i uskladite ritam vašeg tijela s onim na ekranu. Na prvi pogled djeluje lako, ali dobro ćete se oznojiti!

Od novih mogućnosti možete dodavati efekte, zoomirati napriejd i nazad, spremiti pojedine dijelove slike s ekrana i što je najbolje – podijelit taj video s prijateljima na društvenim mrežama (Youtube, Facebook).

Na kraju smo zalijepili i tri videa, prvi je trailer, drugi gameplay, a treći… to morate vidjeti… 🙂

Naziv igre: Dance Dance Revolution
Platforma: PS3, Xbox 360
Vrsta: glazbena simulacija
Izdavač: Konami
Autor: Komani
Max. igrača: 1
Namijenjena: 10+
Preporučena cijena: 69,99$
U prodaji od: 16. studenog 2010
Službena stranica: www.ddrgame.com/ps3ddr.html

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.