Dark Souls II: The Lost Crowns DLC Trilogy – tri komada iznenada!

Dark Souls II The Lost Crowns DLC Trilogy

Dark Souls II: The Lost Crowns DLC Trilogy donosi tri žestoka nastavka poznate igre Dark Souls II u DLC formatu. Nove mape, novi neprijatelji, novi izazovi…

Oglas

Sama igra je vrlo zanimljiva, a i radnja ovog prvog DLC-a obećava… priča se vrti oko krune Sunken Kinga, a vaš je zadatak pronaći i povratiti krunu kralja Vendricka (Drangleic) koju je nekada imao. Crown of the Sunken King donosi neke potpuno nove svjetove koje do sada niste imali prilike susresti u Dark Souls II igri.

Piramide, podzemne pećine i skrovišta, lokacije su vrlo živopisne, a ništa manje neće biti živopisni i neprijatelji, čudovišta, nadamo se samo da vam je srce u redu. Uglavnom, kruna leži negdje duboko u mračnim, a vi ih samo trebate pronaći i vratiti njihovim vlasnicima. Eh, kad bi to bilo tako jednostavno. S obzirom da je ovo akcijska igra, makljaže s čudovištima i bossovima bit će napretek, tako da vam neće biti dosadno niti malo. Dobro se zagrijte za žestoke obračune!

Sama igra je polučila vrlo visoke ocjene kritike, tako da vjerujemo kako će se i Dark Souls II: The Lost Crowns DLC Trilogy vrlo rado igrati. Hej, ovo je tek prvi dio, dva još slijede…

Dark Souls II The Lost Crowns DLC Trilogy

Naziv igre: Dark Souls II: The Lost Crowns DLC Trilogy
Platforma: akcija
Vrsta: PC, PS3, Xbox 360
Izdavač: Bandai Namco Games
Autor: FromSoftware
Max. igrača: –
Namijenjena: klincima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 22. srpnja 2014.
Web stranica: http://www.darksoulsii.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.