Dark Souls III – jeste spremni ponovo umrijeti?

Priča ponovo počinje, ili se nastavlja po treći put! Dark Souls III je brutalni blockbuster koji vas ponovo uvodi u uvrnuti svijet zla i mraka, nevjerojatnih zamki i još nevjerojatnijih tajni.

Oglas

Nekada slavno kraljevstvo je počelo propadati, gasiti se. Dolazi neko novo vrijeme u kojem dominiraju epske borbe između neustrašivih čudovišta i bossova, a na raspolaganju im je najrazličitije strašno oružje. Pri tome ćete malo i istraživati, koristiti i magiju još puno toga.

Naravno, u prilici ste otkriti brojne tajne koje se nalaze diljem kraljevstva. Akciju pratite iz trećeg lica, a vaša vještina će mačevanja, ali i bacanja pokoje čarolije bit će ponovo u centru pažnje. Sve će vam to trebati kako bi uspješno prolazili kroz igru. Naravno, pokušajte ostati živi 🙂

Vaše će vas avanture voditi s jednog kraja kraljevstva na drugi, susretat ćete se s raznim likovima i pokušat ćete preživjeti apokaliptično vrijeme koje je pred vama. Svakako pogledajte trailer i gameplay niže, sve će vam biti jasnije.

Dark Souls III 02

Naziv igre: Dark Souls III
Platforma: PC, PS4, Xbox One
Vrsta: akcija, RPG
Izdavač: Bandai Namco Games
Autor: FromSoftware, Inc.
Max. igrača: multi
Namijenjena: odraslima
Preporučena cijena: 59,99€ (Steam)
U prodaji od: 12. travnja 2016.
Web stranica: http://www.darksouls3.com/us/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.