DaWindci Deluxe – pregršt noviteta za ovu nagrađivanu igru

DaWindci Deluxe

Mimimi Productions je danas na App Store postavio novu igru daWindci Deluxe, a na Google Playu (Androidu) i  Windows Phone Storeu će se pojaviti sutra, 19. srpnja.

Oglas

Nova daWindci Deluxe igra donosi brojne novitete u igri kao što su novi pokreti, nove slagalice i zagonetke koje više nisu tako teške, te novi efekti. Ima toga još ali vam nećemo sve otkriti. Za ovu igru kažu kako je jedna on najbolje opuštajućih igara koje ste vjerojatno igrali.

U originalnoj igri ste tapkanjem odnosno klizanjem prstom po ekranu pokretali balon u željenom smjeru, što djeluje vrlo zabavno, te ste sakupljali nagradne zvjezdice i napredovali u igri. U igri daWindci Deluxe ćete dodatno moći i otključavati ili bolje rečeno aktivirati munje, gromove i jake vjetrove (hurricanes). Ovi će vam elementi trebati kako bi završili svih 50 nivoa igre.

DaWindci Deluxe

Ukoliko je želite igrati, posjetite Apple App Store na ovom linku i downloadajte je, cijena je samo 2,99$. Za Android i Windows Phone igra u njihove Storove stiže sutra.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.