de Blob 2, uzvrati udarac – bojama?

Igra de Blob 2 je simpatična i neobična. Ako se sjećate prvog dijela, Comrade Black se ponovo vratio, zajedno s njim i rat boja. Prerušen kao Papa Blanc, Comrade Black će učiniti sve kako bi zavladao gradom Prisma City, pa čak i uništiti izbore.

Comrade Black želi zavladati gradom sa svojim kultom koji se na neki način bavi ispiranjem mozga. U svakom slučaju, nimalo mu nisu lijepe stvari na pameti. No, tako će to biti dok se ne pojavi naš junak – de Blob, koji će uzvratiti udarac, ponovo oživjeti svoje “boje” kojima će vratiti gradu život i spasiti ga od uništenja.

U ovoj šarenoj igri boje su glavno oružje. de Blob će se probijati kroz zaraženi Prisma City ostavljajući živopisne boje za sobom. Pomagat će mu njegov robot Pinky, koji je također vrlo spretan.

U stvari malo je teško objasniti ono što i kak ćete igrati igru, no svakako pogledajte video trailer i gameplay, svidjet će vam se.

Naziv igre: de Blob 2
Platforma: Wii, PS3, Xbox 360, DS, 3DS
Vrsta: platformska akcija
Izdavač: THQ
Autor: Blue Tongue
Max. igrača: 4
Namijenjena: klincima
Preporučena cijena: 39,99$
U prodaji od: 22. veljače 2011
Službena stranica: www.deblob.com

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.