Dead Nation, horor pucačina za odrasle

Negdje u ne tako dalekoj budućnosti, smrtonosni je virus još jednom poharao cijelu zemaljsku kuglu, što je rezultiralo zarazom gotovo cijelog čovječanstva. Zaraženi mrtvaci ponovo su oživjeli i počeli maltretirati one žive, normalne. Ma, znate priču… 🙂

Kada su zaraženi mrtvaci počeli istrebljivati preostale zdrave stanovnike planeta Zemlje i u trenutku kada je sve izgledalo izgubljeno, organizirana je mala ali hrabra grupica junaka koja se odlučila ne čekati surovu smrt, nego se boriti protiv podivljalih i zaraženih zombija.

Naravno, vi ste jedan od onih zdravih koji će krstariti po terenu i sređivati zombije. Naravno da vas ova priča podsjeća na hrpetinu drugih sličnih igara, kao što su Left2Dead, Zombie Driver i slične, ali ima nešto u ovoj igri što će privući igrače. Naoružani ste do zuba, uvijek višestruko brojčano slabiji od zombija, no hrabro srce tuče u vašim grudima. Bez milosti ćete sređivati desetke manijaka koji se zaletavaju na vas.

Cilj je naravno pronaći anti-virus i spasiti preostale zdrave ljude. Tko zna, možda i izliječiti ove “podivljale”… 🙂

Naziv igre: Dead Nation
Platforma: PS3
Vrsta: pucačina u trećem licu
Izdavač: Sony Computer Entertainment
Autor: Housemarque
Max. igrača: 2 (kooperativni mod)
Namijenjena: odraslima
Preporučena cijena: 14,99$
U prodaji od: 30. studenog 2010
Službena stranica: http://us.playstation.com/games-and-media/games/dead-nation-ps3.html

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.