Dead or Alive 5 Last Round – ma koja posljednja runda, tek se zagrijavamo!

Ultimativna DOA5 igra stiže na moćne gamerske konzole. Ako ste ponosni vlasnik Xbox 360, Xbox One, PS4 ili PS3 konzole, uživat ćete u novoj Dead or Alive 5 Last Round igri u kojoj nema odmora!

Oglas

Jasno, u prvom planu su žestoke borbe protivnika koji će odmjeriti svoje snage. U stvari, ne znamo zašto kažemo protivnika jer je u igri pregršt prpošnih žena koje sa svojim naizgled krhkim tijelima itekako mogu razvaliti nekog “macana”. Ne dajte se zavarati njihovim sitnim glasićima i krupnim oblinama, kada vas mlatnu zujat će vam u glavi!

Priča je poznata – odaberite svog borca i pobijedite sve protivnike. Naravno, svaki ima svoje posebne poteze i tajna oružja koja će isprobati na protivniku. Grafički je igra odlično napravljena, zvukovi su zanimljivi, a igrivost na visini. Ako vam je poznat neki od prethodnih DOA nastavaka, tada vam je jasno što govorimo.

Ovaj Dead or Alive 5 Last Round nastavak donosi i dva nova borca, tako da ih je ukupno 34, najviše do sada. Kako budete napredovali u igri, moći ćete i otključati neke dodatke. Borite se kako ninja, ubojica, odmetnik, hrvač ili kao krhka curica… izbor je na vama 🙂

Dead or Alive 5 Last Round 02

Naziv igre: Dead or Alive 5 Last Round
Platforma: Xbox 360, Xbox One, PS4, PS3
Vrsta: borilačka simulacija
Izdavač: Tecmo
Autor: Team Ninja
Max. igrača: multi
Namijenjena: odraslima
Preporučena cijena: 36,99 eura (Steam)
U prodaji od: 17. veljače 2015.
Web stranica: http://teamninja-studio.com/doa5/lastround/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.