Dead Space 2, nova avantura je pred vama!

Inženjer Isaac Clarke spreman je za još jednu krvavu avanturu.  Dead Space 2 je drugi nastavak hvaljene horor avanture čija se radnja odvija u ogromnom svemirskom gradu poznatom pod nazivom “The Sprawl”. Krećemo…

Nakon što se probudio iz kome, usamljenik Clarke (a koji je inače preživio strašnu aliensku prijetnju) našao se pred potpuno novom noćnom morom. Boreći se sam sa sobom i s bezumljem, nema mira niti od vladinih snaga koje ga žele privesti, a da stvar bude gora muči ga i smrt njegove djevojke. Isaac će učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi spasio sebe i grad od groznih i nemilosrdnih Necromorpha.

Ipak, naš Clarke nije bez ičega i prepušten sam sebi. Opremio se potpuno novim arsenalom raznih pomagala, da ne kažemo oružja, koja će mu biti ključna u borbi protiv Necromorpha s kojima će se ponovo i ponovo susretati. Ovoga puta teror se preselio u svemir, kao i vi.

Igra Dead Space 2 donosi još veću, strašniju i dublju horor priču koja bi vas trebala još bolje prikovati uz računala i konzole, ako ste ljubitelji ovakvih igara. Grafika, zvuk, atmosfera, glazba, sve je odlično napravljeno, dobro se pripremite, jer krećemo u raspetljavanje ove horor avanture.

Naziv igre: Dead Space 2
Platforma: PC, PS3, Xbox 360, iPhone
Vrsta: akcijska avantura u trećem licu, horor
Izdavač: Electronic Arts
Autor: Visceral Games
Max. Igrača: 8
Namijenjena: odraslima
Preporučena cijena: 49,99$
U prodaji od: 25. siječnja 2011
Službena stranica: http://deadspace.ea.com/en_US/home

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.