Death Rally – simpatična akcijska pucačka makljaža na trkaćoj stazi!

Akcija, pucanje, utrkivanje, što vam se više od toga sviđa u igri Death Rally? Kao što i sam naziv kaže, “relijat” ćete po trkaćim stazama i pokušati onesposobiti protivnike.

Oglas

Igru pratite iz ptičje perspektive, a sve je napravljeno nekako simpatično, zabavno, slatko. Istovremeno ćete morati upravljati svojom trkaćom jurilicom, ali i teškim naoružanjem – mitraljezima, minama i drugim sitnicama koje se vašim protivnicima nikako neće svidjeti. Ili vi ili vaši protivnici, tko će biti uništen na stazi?

U svakoj utrci možete zaraditi pokoju kunu s kojom ćete nadograditi svoj trkaći auto. A i trebat će mu oružja, oklopa, motori. A kad zaradite dosta novca, tada kupite nešto bolje, brže, jače od kante koju trenutno imate. Ako nemate novca, možete uzeti kredit 🙂 Da, dobro ste pročitali! I vratite ga na vrijeme, inače… 🙂

Death Rally je u stvari klasik koji je ponovo napravljen za PC računala, a igra se nalazi i na iOS-u tako da je možete igrati i na iPhone/iPad uređajima. Istovremeno može igrati do 4 igrača. Zabavite se, simpa je i užasno zarazna 🙂

E, da. Za one “nostalgičare” na ovom linku možete skinuti stari Death Race besplatno!

Naziv igre: Death Rally
Platforma: PC, iPhone/iPad
Vrsta: trkaća simulacija, akcija
Izdavač: Remedy
Autor: Mountain Sheep, Remedy
Max. igrača: 4
Namijenjena: odraslima
Preporučena cijena: 9,99$
U prodaji od: 3. kolovoza 2012
Službena stranica: http://death-rally.blogspot.com/, http://remedygames.com/games/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.