Dell Alienware, AlienFX i druga moćna gamerska oprema na PAX East-u

Ove je godine Dell Alienware predstavio partnerstvo s tvrtkom Valve, a uz to, ostvarena je i prekretnica u industriji s AlienFX svjetlosnim efektima.

Oglas

Oko deset tisuća entuzijasta svake godine posjećuje PAX East, jedan od najvećih gejmerskih događaja u Sjevernoj Americi. Za gejmere i gejmersku zajednicu, Alienware se jednostavno nije mogao pojaviti praznih ruku.

Valve Steam Controller na Alienware štandu

Nedavno je Valve predstavio revolucionarni Steam Controller koji će biti dostupan na tržištu u studenom ove godine. Alienware je javno ustupio novi kontroler te su ga posjetitelji PAX East sajma među prvima mogli isprobati uživo. Steam Controller će raditi za Alienware Steam Machine te biti opremljen s NVIDIA® GeForce® GTX GPU 2GB GDDR5 grafikom i Intel® Core procesorom.
Kombinacija Alienwareovih performansi i inovacija iz Valvea čine HD gejming dostupnim za više od 980 igara te omogućuju dosad neviđeno iskustvo igranja na konzoli.

Jednako dobre performanse u kombinaciji s desktop funkcionalnostima se mogu naći i u Alienwareu Alpha koji radi na Windowsima. S obzirom da su sistemi Steam Machine sada dostupni, Alienware Alpha korisnici mogu bez poteškoća konvertirati SteamOS na svojim konzolama u studenom kad će kontroler biti dostupan. Ovaj jednostavan prijelaz neće poništiti jamstvo i oba će operativna sustava biti dostupna korisnicima da odluče koji je za njih najbolja opcija.

Više detalja o Alienwareu, Steam Machineu možete pratiti na Twitteru, Facebooku, Alienware Areni, Steam stranici te web stranici.

AlienFX osvjetljenje u više od stotinu računalnih igara

AlienFX omogućuje korisnicima da personaliziraju svoje Alienware sustave adaptacijom LED osvjetljenja u bojama i postavkama specijalnih efekata. Svjetla pulsiraju, titraju te mijenjaju boje prema igri, čime na zanimljiv način pojačavaju iskustvo igre, koje je potpuno prilagođeno osobnom stilu. Alienware surađuje s developerima igara kako bi integrirali AlienFX u neke od najpopularnijih igara, poput Dying Light, Shadow of Mordor, te The Talos Principle.

Ponosni smo objaviti da je AlienFX sada integriran u 104 računalnih igara i aplikacija, te da taj broj nastavlja rasti. Ovo je prekretnica u industriji i ponosni smo što možemo gejmerima pružiti dodatno iskustvo igre na osoban i jedinstven način.

Dell Alienware na PAX East-u s ekskluzivnim demo uređajima 02

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.