Denny’s Atari Remix besplatna i simpatična retro igra za Android

Denny's Atari Remix besplatna i simpatična retro igra za Android

Volimo retro arkade. Vraćaju nas u neka stara dobra vremena kada su igre imale sasvim jedan drugačiji status. Duh tog vremena donosi i igra Denny’s Atari Remix.

Oglas

Sjećate li se igre Sneak King? Inačica Burger Kinga s akcijskim elementima, ili ako baš hoćete – neočekivana mjepavina fast food video igre. Uglavnom, Denny’s je poznati američki restoran koji se udružio s još poznatijim Atarijem i napravio nešto što će se svima svidjeti, a to je Denny’s Atari Remix, kolekcija tri klasične arkadne igre s kulinarskim obratom. Tako bar tvrde.

Tako ćete u Denny’s Atari Remix kompilaciji pronaći igre Asteroids, Centipede i Breakout u malo prerađenim inačicama – Hashteroids, Centipup Take-Out, igre su malo dorađene na neočekivan način, no svidjela nam se ova ideja s “fast food” temama.

Denny's Atari Remix besplatna i simpatična retro igra za Android

Uglavnom, uništavat će te “hashbrownse” kečapom u Hashteroidsima, pretvarati stvari u pečena jaja s preljevom u igri Centipup, odnosno lomiti zidove cigli… pardon, doručaka u igri Take-Out. Zvuči zgodno, zar ne? Da vam sline navru na usta od gladi 🙂

Igra je besplatna, a napravljena je i inačica za iOS (iPhone, iPad). Android verziju igre Denny’s Atari Remix možete besplatno downloadati ovdje.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.