Detached – možete li preživjeti u svemiru u ovoj VR igri?

Iako će se pojaviti tek 2017. godine, čini se kako je budućnost video igara u VR svijetu, virtualnoj realnosti, Virtual Reality, nazovite to kako hoćete. Ali upravo vam to donosi nova igra jednostavno zvana – Detached.

Oglas

U prijevodu bi to značilo nešto kao “otkačen”, ali ne kao karakterna osobina, nego kao netko tko se odvojio od ostalih, netko tko se izolirao, tko je drugačiji, napredniji možda? 🙂 Kako god bilo, igra u kojoj ćete na glavu nabiti VR naočale očekuje vas iduće godine u dubokim svemirskim prostranstvima, tamo daleko… gdje je mračno i hladno… a tko zna što i tko vas očekuje…

Sve više proizvođača igara razvija svoje nove VR igre. Detached je još jedna svemirska igra koju mnogi vole, kao što su popularne Elite Dangerous, No Man’s Sky i slične. Dolazi nam iz poljske softverske kuće Anshar Studios, a grate je iz prvog lica. Potrebno je naravno – preživjeti.

Redit ćete uobičajene svemirske poslove – upravljati resursima koji su vam na raspolaganju, istraživati svemirsku stanicu i pokušati poslati radio signal kako bi se netko pojavio i spasio vas. Obući ćete svoje EVA svemirsko odijelo, staviti kacigu i zakoračiti u igru na malo drugačiji način, u 3D virtualnoj maniri. Da sve je oko vas… 🙂

U svakom slučaju, atmosfera je posebna, a dočarat ćemo je i s dva videa niže, pa ih pogledajte. Naravno, u igri ćete koristiti HTC Vive, Oculus Rift ili neka druga VR pomagala.

Vauuuu, kako ovo dobro izgledaaaa… 🙂

Detached 02

Naziv igre: Detached
Platforma: PC
Vrsta: simulacija, avantura
Izdavač: Anshar Studios
Autor: Anshar Studios
Max. igrača: multi
Namijenjena: odraslima
Preporučena cijena: – (Steam)
U prodaji od: Q1 2017.
Web stranica: http://detachedgame.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.