Disney’s Tangled: The Video Game, po filmu

Simpatična, zabava i živopisna igra dolazi nam iz Disneyeve radionice. Disney’s Tangled: The Video Game igra je koja je napravljena po istoimenom crtiću (ili obrnuto, nije bitno). Radnja prati simpatičnog Rapunzela i prelijepu mu družicu Flynn.

Igra je dovoljno zabavna i mogu je igrati svi, iako bismo je preporučili uzrastu od 6 do 11 godina. Radnja ima laganu priču, a prati dvoje mladih dok krstare kraljevstvom u živopisnom 3D okolišu i zabavljaju se. Skakat ćete, zbijati šale, susretati razne zanimljive likove, penjati se po drveću, šarmirati druge, i još puno, puno toga.

Kako ne bi sve bilo tako jednostavno, postoje i mjesta gdje se nalazi i skriveno blago, a koje će Flynn moći otkriti sa svojom “Flynntuicijom”. Puno je lakše igrati s dva igrača, brže ćete i jednostavnije rješavati prepreke i tao napredovati u igri. Bez obzira imali PC računala, ili Wii ili DS konzolu, dobro ćete se zabaviti.

Naziv igre: Disney’s Tangled: The Video Game
Platforma: PC, Wii, DS
Vrsta: akcija
Izdavač: Disney Interactive Studios
Autor: Planet Moon Studios
Max. igrača: 2
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 19,99$
U prodaji od: 23. studenog 2010
Službena stranica: www.disneyvideogames.com.au

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.