Doc Clock: The Toasted Sandwich of Time

Doc Clock: The Toasted Sandwich of Time je neobična i zanimljiva avantura koja će vas osvojiti već nakon nekoliko ekrana. Upoznat ćete simpatičnog genijalca doktora i njegovog pomoćnika, robota Sacka. Simpa avantura sa simpa glazbom.

Doc Clock je briljantni ekscentrični izumitelj koji izmišlja najrazličitije i u najmanju ruku nevjerojatne izume koji rijetko funkcioniraju onako kako je on zamislio. Najveća mu je želja i životni cilj napraviti savršenu toster mašinu za izradu još savršenijih sendviča. No, kada je jedan od njegovih izum zakazao i svoju mačku pretvorio u nešto sasvim deseto, Doc Clock je izmislio još jednu bolju stvar – vremeplov, pomoću kojeg se svaki puta može vratiti u prošlost i popraviti greške koje je napravio.

Naravno, niti taj stroj nije funkcionirao onako kako je zamislio, i već pogađate – pojavio se u budućnosti! A ta budućnost je bez ljudi, čovječanstvo je nestalo, a svijetom vladaju roboti koji obožavaju prirodu. Da stvar bude gora, prilikom pojavljivanja u budućnosti njegov je vremeplov eksplodirao, a dijelovi u se rasuli kilometrima uokolo. Doc Clock mora pronaći sve dijelove i ponovo izgraditi svoj vremeplov kako bi se vratio u svoje vrijeme, odnosno u prošlost kako bi spasio svoju mačku od njene sudbine.

Ova nevjerojatno zanimljiva avantura ima neobičnu grafiku i animacije, odličnu glazbu koja prati igru, tako da vjerujemo da će vam se kao i nama odmah svidjeti. Isto tako, u tim svojim istraživačkim pohodima, ponovo ćete stvarati nove izume – automobile, avione i druge naprave, ali totalno uvrnute. Ovo definitivno morate probati, pa čak i ako imate pametnijeg posla.

Naziv igre: Doc Clock: The Toasted Sandwich of Time
Platforma: Wii, PC
Vrsta: avantura
Izdavač: Stickmen Studios
Autor: Stickmen Studios
Max. igrača: 1
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 10$
U prodaji od: 17. siječnja 2011
Službena stranica: www.docclock.com

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.