DOT Space Hero Lite besplatna inačica, i to još nova, za iPhone i iPad

DOT Space Hero

Ako želite dobru pucačku igru za svoj iPhone/iPad, tada bi vam se mogla svidjeti igra DOT Space Hero. Inače, igra se prije plaćala, sad je besplatna, što je dobro!

Oglas

Autori igre 1Coin jednostavno su odlučili proširiti igru, a jedan dio igre igračima ponuditi besplatno. Dok cijela DOT Space Hero igra ima četiri svijeta kroz koje se možete napucavati, u besplatnom dijelu vas očekuje četiri nivoa u kojima se nalazi i jedna žešća borba s boss-ovima.

U igri DOT Space Hero  ste u ulozi DOT-a, svemirskog putnika koji “voli igrati video igre i obožava jesti zvjezdanu prašinu”. Za kontroliranje igrača potrebna su vam samo dva prsta – jedan kontrolira DOT-ov mlazni ranac te također izbjegavate prepreke, dok drugim prstom pucate iz laserskog pištolja na uvijek dosadne aliene.

Zašto DOT skakuće od planeta do planeta? Jednostavno jer je u potrazi za sjajnom zvjezdanom prašinom koja mu je ukradena dok je igrao video igre. Drugim riječima, DOT se pretvorio u intergalaktičkog lovca na glave”.

U besplatnoj inačici igre možete igrati do nivoa 2-1, a do tada ćete se dobrano napucavati s alienima, ali ćete se boriti i protiv smrtonosnih insekata i biljki, robota čuvara i divova. Ne, nikako vam neće biti dosadno, akcije je napretek, dobro se koncentrirajte i u boj!

Igra DOT Space Hero je dostupna i za Android, a za iOS je možete besplatno skinuti ovdje.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.