Double Dragon: Neon – braća u žestokoj makljaži bore se za istog komada?

Braća blizanci, Billy i Jimmy Lee (možda im je Bruce Lee stric, hehehe…) u ovoj uzbudljivoj avanturi bore se protiv drugih kako bi spasili Marian. Pitanje je samo – kako će je kasnije podijeliti 🙂

Oglas

Na svom žestokom avanturističkom putu borit će se protiv Skullmageddonovih ljudi, da bi na kraju imali konačni obračun sa samim Skullmageddonom. Očekuje vas 16 vrlo žestokih nivoa, slobodno zaboravite na bilo kakav odmor. Pred vama je puno nivoa, još više neprijatelja koji neumorno nadiru (kao da nemaju pametnijeg posla!) i vrlo žestoke bitke s bossovima.

Double Dragon: Neon je igra koja je napravljena po uzoru na popularne “beat’em up” igre iz ’80-tih godina prošlog stoljeća. No, čini nam se kako ovakve igre nikad ne umiru, uvijek su atraktivne i zanimljive. Naši junaci Billy i Jimmy  pravi su borci koji su stručnjaci za Sōsetsuken borilački stil, no odlično se snalaze i s raznim vrstama oružja. Protivnici, čuvajte se!

Naziv igre: Double Dragon: Neon
Platforma: PS3, Xbox 360
Vrsta: borilačka simulacija
Izdavač: Majesco
Autor: WayForward Technologies
Max. igrača: 2
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 9,99$
U prodaji od: 11. rujna 2012
Web stranica: www.doubledragonneon.com

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.