Dragomon Hunter – zgodna MMORPG igra u anime stilu

Dragomon Hunter je još jedna zgodna masovna multiplayer online RPG igra koja će privući velik broj igrača. Priča počinje za nekoliko dana, no prvo se morate registrirati. Ali, sve znamo, čitajte dalje…

Oglas

Zajedno sa svojim prijateljima borit ćete se u zanimljivom i magičnom svijetu fantastičnih kreatura i čudovišta kakva samo možete zamisliti. Očekuje vas ni manje ni više nego čak 100-tinjak različitih čudovišta koje ćete susresti u svojim avanturama po ovoj živopisnoj i magičnoj zemlji.

Kada već spominjemo zemlju, teren je ogroman, praktički neiscrpan, a svako čudovište koje pobijedite u borbi pretvorit ćete u brdo. Četiri klase su na raspolaganju a koje ćete moći koristiti u igri – Scout, Mercenary, Mage i Cleric. Naravno, svaki od njih ima svoje vještine i moći koje će vam biti neophodne u borbama.

Igra je odlično napravljena, pogled je iz ptičje perspektive i mijenja se, a osjećaj igranja je vrlo lijep. Likovi su totalno simpatični, napravljeni u japanskom anime stilu, tako da vjerujemo kako će već u startu imati desete i stotine tisuća igrača… 🙂

Dragomon Hunter 02

Naziv igre: Dragomon Hunter
Platforma: PC
Vrsta: MMORPG
Izdavač: Aeria Games & Entertainment
Autor: Aeria Games & Entertainment
Max. igrača: multi
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 15. listopada 2015.
Web stranica: http://www.dragomonhunter.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.