Dragon’s Crown – fantazijski svijet prepun mračnih lavirinta i još mračnijih tajni

Dragon's Crown

Dragon’s Crown  igra će vas doslovno gurnuti u živopisan fantazijski svijet u prepun raznih pećina i lavirinta, raznih čudovišta i svega što je teško i zamisliti.

Oglas

Igrajući Dragon’s Crown online igra se može pretvoriti u kooperativni multiplayer do 4 igrača, a vaš će tim tada krčit put kroz živopisni okoliš i boriti se protiv brojnih neprijatelja. Kako kažu autori, igra Dragon’s Crown nema kraj, radnja se stalno nekako razvija, što je dobro.

Vaša je misija ući u mračno podzemlje, pronaći blago i još više razviti svoj vatreni karakter koji vam je tko zna koliko uta pomogao. Same komande u igri su vrlo jednostavne, kao i same borbene scene, autori igre tvrde kako ih svatko mže vrlo brzo naučiti.

Igra Dragon’s Crown ima živopisnu grafiku, simpatičnu radnju i veselu glazbu, vjerujemo kako će vam se svidjeti. Šteta što je napravljena samo za Sonyjeve PS3 i PS Vita igraće konzole 🙂

Igra krije i neočekivano iznenađenje 🙂

Naziv igre: Dragon’s Crown
Platforma: PS3, PSVita
Vrsta: akcijska avantura, online
Izdavač: Atlus
Autor: Vanillaware
Max. igrača: 4, multi online
Namijenjena: klincima
Preporučena cijena: 49,99$
U prodaji od: 6. kolovoza 2013
Web stranica: http://dragons-crown.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.