Driver Speedboat Paradise recenzija – žestoke utrke glisera!

Ako volite brodove, glisere, utrke na vodi, tada je Driver Speedboat Paradise prava igra za vas. Neće vas razočarati 🙂

Oglas

Utrkujte se na prelijepim lokacijama, osjetite velike brzine i postanite najbolji vozač na valovima. Stvorite svoj stil vožnje, uređujte i nadograđujte vaše brodove da budete brži i ljepši. Na putu do bogatstva i slave može vas svašta iznenaditi. Upoznajte legendarnog policajca Johna Tannera i pomognite mu uhvatiti mafiju.

Na raspolaganju vam je 6 različitih tipova utrke, uključujući Drag utrke i tjedno natjecanje protiv vaših prijatelja. Utrkujte se na lijepim lokacijama diljem svijeta, od Cancuna pa sve do Bahama. Skupljajte, nadograđujte i uređujte više od 20 brodova da uvijek budete najbrži vozač.

Poboljšajte svoj životni stil sa kućama i odjećom da bi otključali lude brodove i ostavili utisak u svijetu. Driver Speedboat Paradise ce vam pružiti užitak kao da je to stvarnost jer sve izgleda realno.

Driver Speedboat Paradise recenzija 02

Voda ima jako dobru teksturu izgleda kao da je preneseno iz stvarnoga svijeta. Isto vrijedi i za brodove, kuće i slično. Kontrole igre su vrlo jednostavne. Možete birati hoćete li skretati strelicama ili mobitelom.

Driver Speedboat Paradise recenzija 03

U igri nam se najviše svidjela grafika i igrivost, a ne sviđa nam se to što kad potrošite gorivo morate čekat neko vrijeme da se napuni inače ne možete igrat. Ovu igru preporučamo svakome tko voli trkače igre ili brodove. Bit ćete i više nego zadovoljni ovom igrom.

Driver Speedboat Paradise recenzija 04

Igra je dostupna za Android i iOS uređaje, uživajte. Evo link za preuzimanje:
Android
iOS

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.