DuckTales Remastered – Pajo Patak u potrazi za najvećim blagom

DuckTales Remastered

Igra DuckTales Remastered prati avanture popularnog Disneyevog Paje Patka koji je u potrazi za blagom, a kako bi postao najbogatiji patak na svijetu.

Oglas

Naš junak Pajo Patak (Scrooge McDuck) Istraživat će različite terene i marljivo sakupljati svoje bogatstvo. Njegov posao nije lagan, ali cilj je jasan. Ako ste ikada čitali stripove o najpopularnijem patku na svijetu, tada znate da mu u igri DuckTales Remastered morate pomoći, kako god znate i umijete.

Inače, DuckTales Remastered donosi klasičnu Disneyjevu platformsku akciju na jedan potpuno novi nivo. Ne, nećemo zaboraviti i spomenuti kako je ova igra nastala na temelju klasične 8-bitne igre koja je u potpunosti prerađena za nove platforme. Igra je obogaćena originalnim glasovima i glazbom iz Disney svijeta.

Spomenimo kako su grafika i igrivost vrlo simpatični, a svoj napredak u igri možete uspoređivati i s drugim igračima online preko Interneta.

Naziv igre: DuckTales Remastered
Platforma: PC, PS3, Wii U, Xbox 360
Vrsta: platformska akcija
Izdavač: Capcom
Autor: WayForward Technologies
Max. igrača: –
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 14,99$
U prodaji od: 13. kolovoza 2013
Web stranica: http://www.capcom-unity.com/ducktales

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.