Duel Revolution – možeš li ih skupiti sve?

Stiže nam još jedan simpatični Pokémon RPG koji je dosada bio samo na Nintedno platformi, ali su se u studiju odlučili proširiti na iOS i Android.

Oglas

Ove godine imali smo Monster Legacy i Micromon  i sada iz Prodigious Works javljaju da imaju još jedan nastavak na putu, 3D RPG pod nazivom Duel Revolution.

Po svemu možemo zaključiti da će to biti još jedan Pokémon RPG, osim u imenu. Moći ćete lutati po maštovitom svijetu te skupljati i boriti se protiv stotinjak čudovišta. U ovom nastavku moći ćete potpuno uređivati svog lika, uključujući spol, boju kože, odjeću, kosu…

Saznajemo da će to biti još jedan online 1vs1 oblik natjecanja, ali to još nije sigurno jer možda bude još koji oblik borbe. Igra bi trebala biti besplatna na marketima, sa updateima koji će izlaziti svaka 3,4 mjeseca. Updateovi će sadržavati nova čudovišta, lokacija, natjecanja, karaktere i još puno toga.

Ukoliko ste iOS ili Android gamer koji traži jedan RPG, ovaj nastavak Pokémona trebao bi biti vaš pravi izbor!

Više možete saznati na official siteu: http://duel-revolution.com/

duel revolution1

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.