Dynasty Warriors 9 – cijela Kina na jednoj mapi, kao na dlanu!

Deveta reinkarnacija igre, Dynasty Warriors 9, donosi potpuno novu dimenziju ratova u Kini. Ovaj ćete puta morati biti aktivni više različitih nivoa kako bi uspješno ratovali… ako to tako možemo reći.

Oglas

Istovremeno ćete boriti se i pripremati strategiju na ogromnoj “open-world” mapi koja predstavlja Kinu. A i sami znate koliko je Kina velika, tako da će samo napredovanje po mapi odnosno kineskoj zemlji biti poseban doživljaj. Sami protiv tisuću, poznat vam je taj način borbe, i to vas očekuje u ovoj igri.

Pojavljuju se neki poznati i neki novi likovi, a implementiran je i novi State Combo System borbeni sustav koji izgleda odlično i savršeno se uklapa u okoliš. Tri su osnovna elementa borbe koje su nazvali “Flow Attacks” koji se mijenja ovisno o stanju protivnika, “Reactive Attacks” koji se prilagođava trenutnoj situaciji i ” Trigger Attacks” koji ima veliki utjecaj na protivnike.

Grafika i zvuk su odlični, atmosfera još bolja, užitak je igrati Dynasty Warriors 9 igru koja donosi novu dimenziju borbe.

Naziv igre: Dynasty Warriors 9
Platforma: PC, PS4, Xbox One
Vrsta: akcija u trećem licu
Izdavač: Tecmo Koei
Razvojni tim: Tecmo Koei
Max. igrača: –
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 59,96$
U prodaji od: 13. veljače 2018.
Web stranica: http://www.koeitecmoamerica.com/dw9/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.