Dystoria – žestoka svemirska pucačina u svih 360 stupnjeva

Dystoria je, kako kažu, Axis Shifting Space Shooter odnosno pucačina u 360 stunjeva u kojoj nećete znati što je gore, a što dolje, lijevo ili desno.

Oglas

Sama geometrija kretanja i površine se u igri Dystoria stalno mijenjaju, a neprijateljski svemirski brodovi naviru sa svih strana. Na vama je odabrati jedan od ponuđenih svemirskih brodova i naravno pokušati u tom kreativnom neredu pobijediti protivnike. Naravno, pri tome ostati živ.

Dakle, letjeti možete u svim smjerovima i bez ograničenja, tako da je i fascinantno gledati kako se sve okreće oko vas u pravoj 3D maniri. Ono što morate znati je kako možete pucati samo s prednje strane vaše svemirske jurilice, tako da trebate pravilno postaviti brod kako bi sredili protivnike. Ma, znate vi kako to ide.

U ovoj vrlo živopisnoj igri s odličnom grafikom  šarenim bojama trebat će vam preciznost, brzi prsti i odlične letačke sposobnosti. Uništavajte neprijatelje, sakupljajte predmete (orb) i ne dozvolite da vas srede.

Naziv igre: Dystoria
Platforma: PC, PS4, Xbox One
Vrsta: pucačina
Izdavač: Tri-Coastal Games
Razvojni tim: Tri-Coastal Games
Max. igrača: 1
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 10,04€ (Steam)
U prodaji od: 21. veljače 2017.
Web stranica: https://dystoria.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.