Edo Superstar 2D borilačka igra na Kickstarteru treba i vašu pomoć!

Edo Superstar

Edo Superstar je borilačka igra napravljena u 2D stilu u kojoj su glavni borci – životinje. Igra izgleda prilično zanimljivo, no za njen izlazak trebat će im i vaša pomoć.

Oglas

Igru je napravio Jed Henry, spada u klasu borilačke igre, a uz Android platformu podržane su i iOS i Windows platforme. Sve u svemu, pogledali smo video (možete i vi niže) i čini nam se kao vrlo zgodna igra. Inače, Jed Henry je postao poznat po tradicionalnim japanskim Ukiyo-e Heroes oslikanim drvenim pločama na kojima se nalaze poznati likovi iz video igara. E, pa, sada “gura” novi projekt odnosno video igru Edo Superstar.

Naime, svi ti spomenuti likovi s drvenih ploča postali su “živi” i pretočeni su u Edo Superstar video igru, borilačku simulaciju u kojoj postoje oni dobri i oni zli. Glavni lik je majmum Masaru koji putuje diljem Japana u potrazi za vrhunskim borcima koji će pobijediti one zle.

Važno je spomenuti da za igranje Edo Superstar video igre morate imati mobilni uređaj koji podržava multitouch, jer se neki potezi izvode pritiskom više prstiju na ekranu. To spominjemo čisto da znate 🙂 Klizeći prstima po ekranu odrađivat ćete udarce rukom i nogom, ali i ćete se i braniti, izmicati.

Igra je zanimljiva, pogledali smo na Kickstarteru i vidimo kako financiranje igre ide solidno. Preostalo je još 18 dana do kraja kampanje, a od traženih 65.000$ sakupio je trećinu, odnosno 22.482$. Do sada se prijavilo 349 sponzora, a najmanje možete uložiti 1$. Ulagati se može do 5. rujna.

Ako im želite i možete pomoći, Edo Superstar potražite na Kickstarteru.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.