Elite Dangerous – trgujte i borite se diljem galaksije

Elite Dangerous - trgujte i borite se diljem galaksije

Mlađe generacije igrača nisu imali prilike iskusiti legendarnu igru Elite s Commodore 64 računala, to je bilo vrijeme. No, dašak nade pružit će vam Elite Dangerous.

Oglas

Igra je prava svemirska akcijska avantura. Pred vama su duboka svemirska prostranstva u kojima ćete trgovati po raznim planetama, kupovati bolje i jače svemirske brodove i krčiti svoj put do elitnog trgovca i borca kojeg će se svi bojati.

Put će vas voditi od jednog do drugog zvjezdanog sustava, svaki sa svojim planetama i stanovnicima, njihovim kulutama i zanatima. Ono što je bito je da su neke stvari na jednoj planeti jeftine a na drugoj skupe. Jasno vam je na što ciljamo… 🙂

Lovit ćete i piratske svemirske brodove, uništavati ih i sakupljati njihov teret koji možete prodati i dodatno zaraditi. Isto tako, moći ćete napadati i druge trgovačke brodove, kako bi ih pljačkali.

Igra definitivno odiše nekim starim dobrim piratskim vremenima, nikako je ne bi smjeli propustiti… Posljednji od tri videa prikazuje kako je to nekada izgledalo, prije 30 godina, i više…

Elite Dangerous - trgujte i borite se diljem galaksije

Naziv igre: Elite Dangerous
Platforma: akcija
Vrsta: PC, Mac
Izdavač: Frontier Developments
Autor: Frontier Developments
Max. igrača: –
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 29. srpnja 2014.
Web stranica: http://elite.frontier.co.uk/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.