Emergency 2012 – spasite nas, spasite nas!

Opasnost na vidiku! Situacija se otima kontroli! Zgrada se zapalila. Koga ćemo zvati? Vatrogasce i spasilačke službe! Heroji u miru, kako ih mnogi zovu, e to sada možete postati i vi – pripadnih hrabrih vatrogasnih službi u borbi protiv vatrene stihije!

Vatrogasci su ljudi koji nesebično ugrožavaju svoj život da bi spasili tuđi. Isto vrijedi i za spasilačke služne (kao naš GSS – gorska služba spašavanja) koji iz surovih planina, klanaca i drugih predjela spašavaju zalutale i ugrožene avanturiste. Možda ovo naizgled ne zvuči kao neka zanimljiva radnja za video igru, ali pogledajte video trailer i gameplay, brzo ćete promijeniti mišljenje.

Uglavnom, bez obzira o kojoj se opasnosti radi, morate osigurati da svaka akcija uspije bez ljudskih žrtava, ako je moguće, bez obzira bili vatrogasac, pripadnik spasilačke ili hitne službe, policajac, specijalac ili slično. Drugi računaju na vas, pitanje je možete li podnijeti ovakav pritisak i pri tome spašavati tuđe živote?

Naziv igre: Emergency 2012
Platforma: PC
Vrsta: simulacija
Izdavač: Deep Silver
Autor: ValuSoft
Max. igrača: 1
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 19,99$
U prodaji od: 5. siječnja 2011
Službena stranica: http://e2012.deepsilver.com/

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.