Enterchained – pomalo krvava igra za sve mobilne platforme

Sve su češće igre koje se proizvode za sve mobilne platforme. Tako je i krvava gladijatorska makljaža Enterchained napravljena za iOS, Android i Windows Phone.

Oglas

Autori igre Featherweight Games vrlo su ponosni na svoju akcijsku avanturu.  Enterchained je kooperativna borbena gladijatorska igra koja je radnjom smještena u nekakve arene, a u kojima neće nedostajati akcije… niti krvi. Možete igrati sami, no puno je zabavnije kada igrate udvoje. No, ne sa živim prijateljem, nego drugog igrača “glumi” vaš mobilni uređaj. Kako god bilo, u ovoj žestokoj borbi niste sami.

Neće vam biti lako, u to budite uvjereni. U Colloseumu, u areni, doslovno ćete se boriti za svoj život. Neprijatelji će stalno navaljivati na vas, bilo sami ili više njih odjednom, te s različitim naoružanjem. Vi i vaš partner ćete uzvraćati udarce i pokušati ih srediti ili mačem ili ih nekako natjerati na lanac koji se nalazi između vas i vašeg prijatelja.

Enterchained – pomalo krvava igra 02

Igra Enterchained ima pregršt nivoa tako da vam nikako neće biti dosadno, u to budite uvjereni. Kako budete napredovali u igri, tako će se otključavati i nova oružja, mačevi, štitovi i kacige. Izbor napada je prilično velik, čak ćete moći i bacati mač.

Igra Enterchained nije besplatna, ali je “jeftinjoza”, samo 0,99$. Igru možete downloadati ovdje:
App Store iOS
Google Play Android
Windows Phone Store

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.