eRepublik – eHrvatska u svjetskom vrhu !!!

Za razliku od stvarnog svijeta gdje Hrvatska u međunarodnoj zajednici i ne kotira previše visoko, u virtualnom svijetu eRepublik je među šest vodećih sila. Iskrene čestitke za više od 5000 uspješnih virtualnih Hrvata.

Dakle, građani virtualne inačice naše Domovine u šest su mjeseci postojanja postali prava velesila u svjetskim okvirima. Cilj virtualne Vlade Republike eHrvatske je u roku od mjesec dana prikupiti 10.000 hrvatskih građana, čime bi eLijepa naša došla blizu samog vrha po snazi zajednice.

eRepublik je masovna online strategija i socijalna mreža koja se odvija u projekciji pravog svijeta, gdje igrači – odnosno e-građani – mogu sudjelovati u lokalnoj i državnoj politici, određivati ekonomsku politiku države, pokretati tvrtke i kretati u ratove s ostalim državama, ubraja i jednu jaku svjetsku velesilu – eHrvatsku.

Službena verzija eRepublika pokrenuta je sredinom listopada prošle godine, nakon godine dana testiranja, i danas broji preko 147 tisuća aktivnih e-građana koji sudjeluju u razvoju Novog Svijeta. Hrvatska danas broji gotovo 5500 e-građana, što je svrstava među šest vodećih zemalja u svijetu, a jačinom, organiziranošću i znanjem predstavlja regionalnu silu.

Upozorenje – blagi šok moglo bi prouzročiti trenutno stanje u samoj regiji – Hrvatska je u ratu sa Srbijom bila vrlo uspješna, a slika dočarava stanje na eBalkanu.

Najbolji uvjeti za normalan rad i život se nalaze u eHrvatskim regijama Slavonia i NorthWest Croatia, gdje se nalaze bolnice, većina kompanija i sva infrastruktura.

Ekipa eHrvatske, poziva sve Hrvatske građane koji su voljni pomoći u izgradnji, jačanju i obrani naše eDomovine da se priključe ovoj socijalnoj mreži koja je jako zanimljiva i ima brzorastući broj korisnika. Inače, mreža je bazirana na socijalnoj interakciji pravih korisnika i svako vrijeđanje po nacionalnoj osnovi je strogo zabranjeno.

Pridružite nam se potpuno besplatno i bez obveze na www.erepublik.com.

Građani eHrvatske – iskrene čestitke i samo nastavite tako!

eRepublik - eHrvatska u svjetskom vrhu !!!

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.