EverQuest II: Destiny of Velious, to je već sedma ekspanzija

EverQuest II: Destiny of Velious je sedma ekspanzija odlične EQII franšize. Destiny of Velious ekspanzija dolazi u posebnom all-in-one kompilacijskom paketu koji sadrži originalnu EverQuest II igru, te još tri uzbudljiva avanturistička packa.

Radnja igre naslanja se na ekspanzije Sentinel’s Fate, Swords of Destiny, Soulfire i Qeynos Claymore, u kojima se puno toga događalo, a bit svega je da je mogao biti uništen EverQuest svijet. Proročanstvo poznato kao Age’s End počelo se realizirati na legendarnom Velious kontinentu gdje će se dogoditi veliki rat za Norrath. Kako bi se Norrath spasio, jedina je šansa da se pronađe Mač sudbine (Swords of Destiny). Čuvari Norrath koji su prihvatili taj teret i zadatak kreću na put koji ih vodi kroz zamršene pećine i surove tundre Veliousa. Naravno, to nije samo turističko putovanje, putem će se  žestoko boriti s raznim moćnim kreaturama i čudovištima, pa čak i sa samim Bogom rata (God of War),a to je Rallos Zek. Uspjeh misije znači spas za Norrath, a neuspjeh – uništenje!

Bez obzira jeste li stari ili novi igrači, igra vas vodi u legendarne pustopoljine Veliousa (Great Wastes of Velious), gdje ćete osjetiti pravu moć ove MMO igre (Massive Multiplayer Online). Kao i prethodne nastavke, i u EverQuest II Destiny of Velious ekspanziji očekuje vas odlična radnja, grafika, zvuk, akcijski elementi i efekti. Da, treba probati 🙂

Naziv igre: EverQuest II: Destiny of Velious
Platforma: PC
Vrsta: online RPG, MMORPG
Izdavač: Sony Online Entertainment
Autor: Sony Online Entertainment
Max. igrača: 1
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 11. veljače 2011
Službena stranica: www.everquest2.com

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.