Everyone Sing – glazbena i plesna zabava za čitavo društvo!

Kao što ćete i sami moći vidjeti na video traileru i još jednom koji će vam pokazati sve mogućnosti igre, vrijeme je da zapjevate punim plućima čak 35 vrhunskih svjetskih hitova.

Oglas

Everybody Sing, kao što to i sam naslov igre kaže, namijenjena je svima koji vole i žele pjevati, u prvom redu pred svojim biranim društvom. Od glazbenih hitova zaista imate pregršt naslova koje izvode Nicki Minaj, The Wanted, Nicole Scherzinger, Jessie J, Michael Bublé i mnogi drugi.

Istovremeno možete spojiti do 4 mikrofona, no to ne znači da može istovremeno pjevati samo četiri pjevača ili pjevačice – lijepo se nagurate oko mikrofona pa na jedan može vas “zaurlati” dvoje, troje, možda više. Kako bi sve bilo zabavnije, imate i nekoliko različitih igraćih modova, kao što su Pass the Bomb, Group Mode, Know Your Song i drugi.

Nemamo mi tu što puno filozofirati, mikrofone u ruke i neka se čuje pjesma! Ah, da, prvo igra treba izaći na tržište (početkom rujna), a onda je treba i kupiti… 🙂

Naziv igre: Everyone Sing
Platforma: Wii, PS3, Xbox 360
Vrsta: glazbena simulacija
Izdavač: O-Games
Autor: Oxygen Interactive
Max. igrača: 4
Namijenjena: klincima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 04. rujna 2012
Web stranica: http://row.og-international.net/games-details.asp?gameid=99

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.