F1 2014 The Game – nova sezona, novi vozači, nova uzbuđenja

Najluđi i najbrži cirkus na kotačima na svijetu ponovo je doselio na naša računala i igraće konzole. S nestrpljenjem smo očekivali novu F1 2014 trkaću simulaciju.

Oglas

Igra je od jučer dostupna za kupovinu u svim boljim online i drugim dućanima s video igrama. Treba li uopće objašnjavati o čemu se radi u igri? Svi znate za Formulu 1, za Raikkonena, Alonsa, Hamiltona, Red Bull, McLaren, Mercedes… velika vozačka imena i veliki timovi ponovo će krstariti po našim računalima.

U novoj igri pratite i novu ovogodišnju sezonu. Bolidi imaju turbo punjače, blokovi motora su manji, a s obzirom da je igra licencirana vozit ćete i po novim stazama.

Poseban dodatak ćete vidjeti u nastavku, a to je gameplay po novoj stazi koja se vozi u Rusiji. Odlučili smo se zalijepiti taj gameplay jer je prošli vikend zaista vožena utrka za VN Rusije u kojoj je pobijedio Lewis Hamilton u Mercedesu. Više o utrci možete pročitati ovdje.

F1 2014 the game 02

Naziv igre: F1 2014
Platforma: trkaća simulacija, Formula 1
Vrsta: PC, PS3, Xbox 360
Izdavač: Codemasters
Autor: Codemasters Studios Birmingham
Max. igrača: multi
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 49,99 eura
U prodaji od: 17. listopada 2014.
Web stranica: http://www.formula1-game.com/uk/home


Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.