F1 2015 – najbolji će biti onaj koji je… najbrži?

U prodaji samo što se nije pojavila najnovija reinkarnacija Formule 1, odnosno 2015 FIA Formula One World Championshipa. Nova F1 2015 igra donosi napredak u svim segmentima.

Oglas

Tko kaže da će Hamilton biti prvi? Bit će prvi onaj kojem vi to dozvolite. Ili još bolje – vi morate biti broj jedan, najbolji među najboljima. Dobro zagrijte stolicu i pripremite se, jer vrijeme je za najbrži cirkus na četiri kotača na svijetu!

Nova igra koju potpisuje legendarni Codemasters, inače pravi majstori za trkaće simulacije, upravo je pred vama. Igra donosi još bolje trkaće iskustvo, još je više bliža onom pravom vozačkom osjećaju i definitivno je ne možete igrati bez volana. U stvari možete, ali nećete biti konkurentni.

Za igru F1 2015 ekipa iz Codemastersa je razvila i poseban EGO endžin koji daje još realniji i vjerniji osjećaj utrkivanja. Samo upravljanje bolidom je moguće podešavati u čak 20 točaka, uključujući motor i mjenjač, aerodinamiku, punjenje gorivom, suspenziju i naravno odabir guma. Sve ćete napraviti za pobjedu, zar ne?

Glamur, utrke, pobjedničko postolje, špricanje šampanjcem… ma znate i sami kako to već ide u svakoj od sezona Formule 1. Pravi spektakl 🙂

F1 2015 02

Naziv igre: F1 2015
Platforma: PC, PS4, Xbox One
Vrsta: trkaća simulacija
Izdavač: Codemasters
Autor: Codemasters Studios Birmingham
Max. igrača: multi
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 21. srpnja 2015.
Web stranica: http://www.spectragame.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.