F1 Race Stars se pojavila na App Storeu za iPhone i iPad – besplatno!

F1 Race Stars

Igru potpisuje Codemasters, po nama najjača programerska kuća za razvoj trkaćih simulacija. Nova F1 Race Stars igra za iOS platformu u prvom redu izgleda – zabavno!

Oglas

Ono što odmah moramo reći i kako je F1 Race Stars službena igra F1 prvenstva, ali naravno napravljena na malo drugačiji način. Osim samog utrkivanja, na stazi ćete pronaći i dodatke (power-ups), rampe za skakanje, moći ćete proklizavati po zavojima (i driftati!), kao i pronalaziti kratice preko kojih ćete moći prestići konkurente.

Timovi, bolidi i vozači su licencirani, tako da ćete se voziti sa Sebastianom Vettelom, Lewisom Hamiltonom, Kimi Raikkonenom, Jensonom Buttonom i drugim vozačima u iz prošlogodišnjeg F1 2013 prvenstva. Očekuje vas 40-ak odličnih staza na 15 autentičnih lokacija. Naravno dostupan vam je i multiplayer mod koji je posebno zabavan.

F1 Race Stars

Jesmo možda spomenuli kako je igra F1 Race Stars besplatna? Odmah je downloadajte i zaigrajte na svojim iPhone smartofnima i iPad tabletima!

download F1 Race Stars

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.