Fable 2

Fable koji je prodan u preko 3 milijuna primjeraka širom svijeta dobiva svoj nastavak koji će nam ponuditi još više mogućnosti i zadataka.

Igra se proslavila po tome što je ponudila igračima više smjerova u kojima će razvijati priču. Nastavak bi trebao biti još više usmjeren ka igračevoj slobodi odabira igranja.

Radnja nastavka odvija se 500 godina nakon prvog Fablea, a u igri ćemo moći pretraživati mnoštvo tamnica, gostiona i grobnica u Albionu. Ovladat ćemo umijećem ratovanja i sasvim novim sustavom korištenja čarolija.

U avanturama će vam pomoći vaš vjerni pas, a sasvim nova mogućnost kooperativne igre u multiplayeru omogućit će vama i vašem suborcu da si međusobno pomažete u svladavanju teških zadataka koji vas očekuju.

Potrudite se da zaradite novac kojime možete kupiti svaki predmet i građevinu u igri – od kuće pa sve do velikih zamaka. Igra izlazi 21. listopada na XBOX360 konzoli. Ostale platforme očekuju se ubrzo nakon XBOXa.

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.