Fable: The Journey – još jedno fantastično putovanje je pred vama, priča je još dublja

Igra koja vas vodi u potpuno nove dimenzije i dubine vrlo živopisnog svijeta Albion kojeg fanovi toliko vole i poznaju. I evo je, Fable: The Journey je stigla i na Xbox 360 konzolu.

Oglas

Priča je poznata. Radnja vas vodi otprilike 50-ak godina nakon događaja koji su se zbili u nastavku Fable III. U ovoj igri ćete pomagati tajanstvenoj Theresi, koja jedino vama vjeruje. U igri vas očekuje puno različitih sitnica kao što je vaše okruženje koje je puno neprijatelja, potjere od kojih će vam se dizati kosa na glavi, pa sve do vrlo simpatičnih i humorističkih likova.

Ono što nam se posebno sviđa u ovoj igri je odlična grafika, što možete vidjeti i na slikama. S obzirom da je igra napravljena za Xbox 360, jasno je da ćete moći koristiti i Kinect komande. Magija koja se pretvara u smrtonosno oružje, borba, napadi, obrana, zanimljive zagonetke, sve to i više očekuje vas u ovoj simpatičnoj igri.

Naziv igre: Fable: The Journey
Platforma: Xbox 360
Vrsta: akcija u prvom licu, FPS
Izdavač: Microsoft
Autor: Lionhead Studios
Max. igrača: –
Namijenjena: odraslima
Preporučena cijena: 49,99$
U prodaji od: 23. listopada 2012
Web stranica: http://lionhead.com/fable-the-journey/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.