Fallen Legion – vratite vlast nad kraljevstvom

Godinama je Fenumia vladao širokim prostranstvima na kontinentu, no vlast je sada preuzela princeza. To je tek početak priče u igri Fallen Legion.

Oglas

Među artifaktima nedavno preminulog kralja nalazi se tajanstvena knjiga koja sadrži drevnu vještinu i neobičnu moć koja može oživjeti oružje. Vođena ovim novim saznanjima, nepokolebljiva princeza Cecille se odlučuje povratiti svoje kraljevstvo. Hoće li joj to uspjeti, ovisi samo o vama.

Fallen Legion je zanimljiva 2D akcijska RPG igra u kojoj će princeza Cecille će putovati od dvorca do dvorca i shvatit će kako ništa zapravo nije onako kako je prikazano, kako izgleda. Pitanje je samo koliko je daleko spremna ići kako bi spasila svoj dom i kraljevstvo?

Ova živopisna igra puna akcije trebala bi vas satima zadržati ispred ekrana, a možete kontrolirati do četiri lika istovremeno. Između bitaka se morate odlučiti za kako nastaviti dalje, koju ćete strategiju odabrati. Sve je naravno na vama… 🙂

Naziv igre: Fallen Legion
Platforma: PS4, PS Vita
Vrsta: akcija, RPG
Izdavač: YummyYummyTummy
Razvojni tim: Mintsphere, YummyYummyTummy
Max. igrača: 1
Namijenjena: klincima
Preporučena cijena: 17,99€
U prodaji od: 25. srpnja 2017.
Web stranica: http://www.fallenlegiongame.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.