Far Cry 2: nastavak legende

Negdje krajem ljeta ove godine trebali bismo dobiti još jedno remek djelo temeljeno na grafičkom pogonu pod imenom Dunia. Sudeći po trenutno raspoloživom traileru igra će izgledati fantastično.

Igra ima i priču: zadatak vam je smaknuti Šakala koji je u Africi uspio obnoviti sukobe između raznih frakcija. Na taj način ćete spasiti tisuće života (naravno) – u tome će vam pomoći vaša snalažljivost, vještina korištenja svih vrsta naoružanja i precizno gađanje svega što vam stane na put.

Na raspolaganju ćete imati 50ak kvadratnih km površine dostupne za istraživanje što garantira mnoštvo dobro provedenog vremena u napucavanju. Na raspolaganju ćemo imati jakom mnogo različitog oružja uključujući i bacač plamena ako se temperatura slučajno spusti ispod one koja vam odgovara.

Podrazumijeva se da ćemo se moći koristiti i raznoraznim vozilima koja će, osim dodatne zaštite, poslužiti i za brže prelaženje većih udaljenosti i zaletavanje u veće skupine neprijatelja. Nadajmo se samo da će nas igra dočekati krajem ljeta.

Recenziju igre potražite ovdje.

 

 

BIOKARTA
Naziv igre: Kane Far Cry 2
Platforma: PC, PS3, XBOX 360
Izdavač: Ubisoft
Autor: Ubisoft Montreal
Vrsta: pucačina iz prvog lica
Namijenjena: odraslima
U prodaji od: kraj ljeta 2008.
Homepage: farcrygame.ubi.com

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.