Far Cry 2

Ako me pitate osobno, Far Cry je jedna od najboljih pucačina u prvom licu koje sam ikada igrao. Nije trebalo dugo da dođem do kraja igre koja se igra u jednom dahu. Vrhunska grafika, odlični efekti, sjajna atmosfera, sve je to bio razlog da se zapitamo kada će se pojaviti drugi nastavak. Prošlo je četiri i pol godine i konačno smo dočekali drugi nastavak. Što nam on donosi…

Dok u Africi bjesni rat između dvije zaraćene frakcije, vi ste poslani među njih kako bi ulovili "The Jackala" (šakal), tajanstveni lik koji je izazvao sukob i koji je odgovoran za tisuće života. Vaš je zadatak otkriti slabosti i mane obiju frakcija te neutralizirati njihove snage iznenađenjem, diverzijama i silom.

Kao i u prvom nastavku, očekuje vas široka paleta naoružanja, visok stupanj interakcije s okolinom, tako da se nadamo kako će igra nadmašiti svoj original. Bit će teško, ali za sada sve zvuči jako dobro. Ipak, morat ćemo se strpjeti još nešto manje od tri tjedna, točnije do 21. ovog mjeseca za kada je najavljen službeni izlazak igre.

Recenziju igre potražite ovdje.

Naziv igre: Far Cry 2
Platforma: PC, Xbox 360, PS3
Izdavač: Ubisoft
Autor: Ubisoft Montreal
Vrsta: FPS, pucačina u prvom licu
Max. igrača: 16
Namijenjena: odraslima
U prodaji od: 21. listopada 2008
Homepage: http://farcry.us.ubi.com/

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.