Far Cry 4: Valley of the Yetis – najnoviji ledeni dodatak igre

Očekuje vas novi teritorij poznat pod nazivom Kyrat, u dolini jetija. Tako se upravo zove najnoviji nastavak ove odlične igre, a punog naziva Far Cry 4: Valley of the Yetis.

Oglas

Nakon rušenja helikoptera u nekim ledenim bespućima, još jednom ćete krenuti u igru kao Ajay Ghale, no ovoga puta protiv sasvim drugačijeg neprijatelja. Igra je sve samo ne obična. Ako ste igrali neki od prva tri Far Cry nastavka gdje je sve bilo koliko toliko normalno i objašnjivo, u Far Cry 4: Valley of the Yetis nastavku ćete teško moći objasniti neke stvari.

U igri ćete se sukobiti s nekim čudnim i okultnim likovima koje ćete morati srediti i s neobičnim oružjima. Borit ćete se protiv nekakvog tajanstvenog zla, zavrnutih neprijatelja, a ako se stvari poklope naići ćete i na jetija. Uglavnom upravo vaši neprijatelji čuvaju veliku tajnu doline jetija…

Ako mislite kako vam je igra Far Cry 4: Valley of the Yetis preteška za igranje solo, možete igrati u kooperativnom modu kao Ajay i Hurk, tako da ćete lakše prolaziti kroz prilično teške nivoe. Grafika i zvuk su na visini, igrivost također, tako da očekujemo kako će i ovaj nastavak imati velik broj fanova.

Far Cry 4 Valley of the Yetis 02

Naziv igre: Far Cry 4: Valley of the Yetis
Platforma: PC, PS4, Xbox 360, Xbox One
Vrsta: pucačina u prvom licu, FPS
Izdavač: Ubisoft
Autor: Ubisoft Montreal, Ubisoft Kiev
Max. igrača: 2
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 29,99 eura
U prodaji od: 10. ožujka 2015.
Web stranica: http://far-cry.ubi.com/en-gb/home/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.