Farming Simulator 2013 stigao i na Microsoftovu Xbox konzolu – opet oranje i drljanje!

Farming Simulator 2013

Vlasnici PC računala odavno su već zaorali svoju zemlju u igri Farming Simulator 2013, a sada će to moći i vlasnici Xbox konzole, koju god imate.

Oglas

Je li vam ikada bila životna želja postati farmer, poljoprivrednik, seljak? Teško da je vaš odgovor potvrdan, ali u video igri priča je sasvim drugačija. Ono što moramo reći je kako je upravo Farming Simulator 2013 jedna od najčitanijih recenzija na našem portalu. Biti moderan farmer nije lak posao, ali u video igri sve izgleda puno ljepše.

Znate i sami, na poljoprivrednom imanju ima puno posla. Treba orati, saditi, brati i prikupljati, prodati svoje proizvode, održavati mehanizaciju, raditi nekad danju i noću. Ako ste pravi farmer u duši, tada ćete biti ponosni kako ćete moći voziti neke od najjačih i najpoznatijih traktora i poljoprivrednih vozila na svijetu kao što suCase IH, Deutz-Fahr, Lamborghini, Same, Horsch ili Grimme.

Igra je odlično napravljena, a nakon što pogledte video trailer i gameplay, svakako pročitajte našu recenziju igre.

Farming Simulator 2013

Naziv igre: Farming Simulator 2013
Platforma: simulacija
Vrsta: Xbox, PC; PlayStation
Izdavač: Focus Home Interactive
Autor: Giants Software
Max. igrača: –
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: rujan 2013
Web stranica: www.focus-home.com

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.